senzorul de fum
netatmo
O buna protectie a casei tale cu alerte trimise pe smarphone-ul tau si o baterie care dureaza 10 ani

alerte de fum in timp real

Detector Smart de fum fotoelectric (optic)

Atunci cand porneste un incendiu, iar alarma este oprita, senzorul de fum Netatmo trimite alerte in timp real direct pe telefonul tau mobil. In acest fel poti sa actionezi chiar daca esti departe de casa.

Alerte in timp real pe smartphone

Plecat de acasa? Nu conteaza cat de zgomotoasa este o alarma de fum de 85 dB. Daca nu esti acolo, cum o sa o auzi? Spre deosebire de senzorii traditionali de fum, detectorul de fum smart Netatmo elimina aceasta prblema prin transmiterea de alerte in timp real, de cate ori detecteaza fum, direct pe telefonul tau si al celorlalti membri ai familiei.

netatmo smart smoke alarm app
netatmo smart smoke alarm app

Verificari automate

Trebuie vreodata sa te reasiguri ca alarma ta de fum functioneaza corect? Alarma de fum Smart Netatmo monitorizeaza constant nivelul bateriei, senzorul de fum si conexiunea Wi-Fi. Daca aparea vreo problema cu oricare din cele trei, iti va trimite imediat o alerta pe telefonul mobil.

Instaleaza singur fara efort

Fara cabluri. Doar instaleaza Alarma de fum Smart wireless in tavan, descarca aplicatia si casa ta e protejata la foc. Simplu.

Pentru protectia si siguranta ta, ar trebui sa instalezi cate un detector de fum Netatmo in fiecare camera.

no money

Seteaza o alarma lunara, bianuala sau anuala din aplicatie, care sa iti aminteasca sa testezi senzorul de fum Netatmo. Netatmo recomanda testarea detectrului cel putin o data pe an.

Detectorul de fum Netatmo iti trimite alerte pe mobil cand bateria se apropie de durata de viata de 10 ani si ca trebuie inlocuit dispozitivul.

Opreste alarma de pe smartphone

Prajitorul de paine ti-a pornit accidental alarma? Nu e nevoie sa te urci pe un scaun sa o dezactivezi - trece-o in modul silentios de pe aplicatia de mobil.

Produs independent

Alarma de fum Netatmo este un produs independent. Acest lucru inseamna ca functioneaza fara a fi nevoie de un hub smart home costisitor. Fara costuri e mai bine.

Alarma de fum pentru o protectie completa

work with homekit
netatmo smoke alarm

Baterii durabile

Baterii incorporate cu o durata de viata de 10 ani.

Senzor optic

Senzor de fum optic (fotoelectric).

Led-uri integrate

Leduri integrate pentru informatii privind starea detectorului

Alarma sonora

Alarma de 85 dB la detectarea fumului.

Bluetooth low energy

Bluetooth pentru functia de silentios de la distanta si pentru compatibilitatea cu Homekit.

Wi-Fi

Alerte de la distanta prin Wi-Fi.

Nota generala

Durata de viata de 10 ani este pentru o folosire normala. Durata de viata a bateriilor poate varia in functie de stilul de utilizare. Pentru informatii suplimentare va rugam sa accesati: https://netatmo.com/usage/nsd

Shop