Cateva cuvinte despre noi

 

Cu o vasta experienta in domeniul caselor inteligente, am dorit sa aducem si pe piata romaneasca, produse care ne asigura un confort sporit, siguranta si care maximizeaza bunastarea si imbunatateste calitatea aerului in casa.

Fiecare dintre noi, foloseste cel putin un produs inteligent, fie ca vorbim despre un smartphone, un ceas, o brata fitness sau alte gadgeturi. De ce? Pentru ca aceste produse smart ne usureaza munca in tot ceea ce facem.

La fel, este si atunci cand dorim produse pentru casa si gradina. Cum ar fi sa avem acces de la distanta, pentru un termostat, o camera de supraveghere, o statie meteo care ne ofera date reale? Raspunsul nostru este gama de produse Netatmo, cu tehnologie moderna si control din orice locatie.

Termostatul Netatmo va ajuta sa economisi enegia si sa va incalziti casa de la distanta (aveti control direct de pe smartphone sau pc). Camera Netatmo are functia inovativa de recunoastere a fetei si va trimite alerte cand ajung acasa cei dragi sau cand un strain incerca sa intre in locuinta dvs. In plus, daca doriti sa aveti un mediu sanatos in casa, cu o calitate a aerului foarte buna, sau sa va pastrati cu atentie plantele in gradina, statia meteo este ideala.

Pentru toate produsele pe care le cumparati din magazinul nostru Netautoma.ro, aveti suport tehnic, garantie si livrare gratuita in toata tara.

Alegeti produse smart si bucurati-va de calitate, confort sporit si siguranta.